Welkom in de wereld van Sothys

Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.

Bij de Instituutbehandelingen van Sothys werken de schoonheidsspecialisten met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen.

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie.

Ineke Vollemans – Sarink, directeur  Sothys Nederland B.V.


Naamsbekendheid


De mythologie

Sothys (spreek uit: So-ties) was de naam die de oude Egyptenaren gaven aan de helderste ster aan het firmament; deze symboliseerde voor hen eeuwige schoonheid.

Sterren en planeten kenden ook passies zoals haat, liefde, woede, jaloezie en wraak.

Tijdens een hemelse nacht ontmoette Saturnus de jonge ster Sothys – die zo mooi was, dat zelfs Venus erbij verbleekte. Hun ontmoeting was hartstochtelijk en Saturnus werd zozeer door passie voor haar overweldigd, dat het regelmatige ritme van de sterren werd ontregeld.

 

De val van Sothys

Venus kon het feit dat zij niet langer de mooiste ster in de hemel was niet langer verdragen. Zij nam wraak en Sothys viel in de donkere nacht en verdween.

Saturnus huilde meer dan veertig dagen en veertig nachten, waardoor de Aarde overstroomde.

Eeuwenlang hoorde de wereld niets meer van Sothys, totdat...

De terugkeer van Sothys
Sothys verschijnt opnieuw om haar geheim aan de Aarde te openbaren: zij wijdt zichzelf aan de vrouw om haar schoonheid en geluk te beschermen. Als huldeblijk vereren mensen haar als godin.

Comments