...welkom...

  

Mijn naam is Claudia Gallego en ik heb in Pereira (Colombia) een 3-jarige opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd. Deze opleiding bestond naast de theorie met name uit workshops om de  behandelingstechnieken te leren kennen.  
U bent welkom in mijn salon in Enspijk op donderdag en vrijdag of in Amsterdam op dinsdag, woensdag en zaterdag. Alleen op afspraak zodat ik altijd voldoende tijd kan reserveren en u even helemaal tot rust komt bij schoonheidssalon Estetica Latina.Behandelingen
Estetica Latina richt zich op gezichtsbehandelingen, wimperextensions, lichaamsbehandelingen en overige behandelingen (harsen / epileren / verven wimpers en wenkbrauwen). Voor wimperextensions Amsterdam en Enspijk wordt gewerkt met het merk blink.

Bij al mijn gezichtsbehandelingen staat de klant centraal en gebruik ik op basis van een huidanalyse producten van het exclusieve merk Sothys die specifiek op uw huidtype zijn afgestemd. Graag maak ik met u een afspraak om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om uw huid optimaal te verzorgen.Sothys

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de producten van het gerenommeerde merk Sothys.  In de salon wordt gewerkt met de hoogwaardige kwaliteit voor schoonheidssalons. Voor thuis zijn er uiteraard ook producten te koop bij Estetica Latina. De resultaten van de behandelingen worden hierdoor namelijk verlengd en ondersteund.
Openingstijden Amsterdam  

Dinsdag         9.00 tot 22.00

Woensdag      9.00 tot 22.00

Zaterdag        9.00 tot 17.00


Openingstijden Enspijk 

Donderdag       9.00 tot 22.00

Vrijdag            9.00 tot 21.00


Diploma's

Zie hieronder mijn diploma en de in februari 2013 uitgevoerde diplomawaardering (dubbelklikken op de foto's om uit te vergroten).

Subpagina''s (1): Over Sothys