Behandelingen‎ > ‎

Lichaamsbehandelingen

De volgende lichaamsbehandelingen worden aangeboden.  
( alleen voor dames)

Nek & Schouder Massage – € 35,- (circa 40 minuten)

Rug, schouder en nek zijn plaatsen waar mensen regelmatig spanningsklachten ervaren. Het is niet voor niets dat we spreekwoorden gebruiken die in relatie staan met dit gebied. Denkt u maar aan ‘teveel op de hals halen’ of een ‘grote last op de schouders dragen’. Ook hoofdpijnklachten kunnen het gevolg zijn van overmatige aanspanning van de spieren in schouder en nek, bijvoorbeeld door stress of een eenzijdige werkhouding.

Door diverse soorten belasting en overbelasting ontstaan gemakkelijk spierknopen. Deze veroorzaken de harde pijnlijke plekken in de spieren en houden deze spieren gespannen. Spierknopen kunnen bovendien een uitstralende pijn veroorzaken op andere plekken zoals pijn in de armen en hoofdpijn. De spierknopen moeten eerst worden opgezocht en kunnen daarna met een wat diepere massage worden behandeld. Door deze massage zullen de spierknopen zich ontspannen en normaliseren, het verlicht de pijn en maakt bewegen weer makkelijker.

Natuurlijk is het verstandig om niet te wachten tot er flinke klachten zijn. Massage als preventieve verzorging van de spieren zorgt voor een betere belastbaarheid, sneller herstel en draagt bij aan een fit en ontspannen lijf. Bij chronische en hardnekkige problemen zijn meerdere behandelingen nodig.


 


Ontspanningsmassage –  rug € 35,- (circa 40 minuten) / hele lichaam € 60,- (circa 70 minuten)

Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor.

Ontspanningsmassage is geen diepe weefsel massage en is er niet voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam, maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel.

Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.


Comments