Gezichtsbehandeling - Huidverzorging


     
 Als je geen huidprobleem hebt maar wel je huid wilt onderhouden bieden wij u de volgende gezichtsbehandeling in Enspijk aan.

De meeste nieuwe klanten kiezen de eerste keer een luxe gezichtsbehandeling waarbij de keuze voor het type behandeling pas na de huidanalyse in onderling overleg wordt gemaakt. Hierdoor krijgt u altijd een behandeling op maat voor een optimaal resultaat. 

Wilt u een optimaal resultaat van uw gezichtsbehandeling dan is het van belang dat u uw huid thuis ook goed verzorgt. 

Het merk Sothys biedt verschillende producten voor de verzorging thuis, hierdoor kunt u de werking van de producten die tijdens de behandeling

worden gebruikt optimaal vasthouden. Ga voor meer informatie naar `producten` of de website van www.sothys.nl 


Standaard Gezichtsbehandeling

De standaardbehandeling is gericht op huidverzorging en wordt specifiek afgestemd op de behoefte van uw huidtype.

Prijs: € 39,50 Luxe Gezichtsbehandeling - Vette Huid

De behandeling herstelt op milde wijze de balans van de huid die snel glimt, verwijde poriën heeft en kleine onzuiverheden toont.Prijs: € 59,50Luxe Gezichtsbehandeling

De behandeling wordt ten opzichte van de standaard gezichtsbehandeling uitgebreid met een prettige gezichtsmassage en een serum of ampul met extra werkstoffen om een optimaal resultaat te behalen. Tevens is deze behandeling inclusief epileren wenkbrauwen en harsen bovenlip of kin.

Prijs: € 59,50

Luxe Gezichtsbehandeling - Inmuniscience (Gevoelige Huid)

De behandeling voor een gevoelige tot zeer overgevoelige huid. Deze verzorgingslijn zonder geur- en kleurstoffen geeft onmiddellijk comfort aan de huid en vermindert roodheden. Een heerlijke behandeling om de huid te kalmeren en te verzorgen.

Prijs: € 59,50

Luxe Gezichtsbehandeling - Droge Huid

De behandeling is gericht op herstel van de droge huid tot een normale huid waarbij het belangrijk is om te hydrateren waardoor vroegtijdige veroudering wordt voorkomen. Naast het verkrijgen van een soepele huid is het tevens extra beschermend.

Prijs: € 59,50

Ontdek de luxe van een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Estetica Latina.